Potrebujete čiščenje odtoka?

Čiščenje odtokov Maribor Ptuj vam je vedno na razpolago, Pokličite nas na spodnje telefonske številke ali nam pišite na naš e-naslov. Odtoke čistimo po vsej Podravski regiji.

Pokličite nas

Čiščenje odtokov Maribor Ptuj

Gsm: 040/ 704-855

Pokličite nas

Čiščenje odtokov Maribor Ptuj

Tel: 059/ 921-555

Pišite nam

Čiščenje odtokov Maribor Ptuj

vhpstoritve@gmail.com

Pogosta vprašanja

Cena čiščenja odtoka je odvisna od opravljenih ur ter kemikalij. Najboljše je, da pokličete čiščenje odtokov Maribor na naše telefonske številke, kjer vam bomo odgovorili odgovoril na vsa vprašanja.

Čiščenje odtokov Maribor nudi storitve po Podravski regiji po vseh mestih. Maribor in okolica, Ptuj in okolica, Ormož in okolica, Ljutomer in okolica… Pokličite čiščenje odtokov Maribor in priskočili vam bomo na pomoč

Čiščenje odtokov Maribor odmašuje vse vrste odtokov. Tako kuhinjske kakor kopalniške ter straniščne odtoke. Čiščenje odtokov bomo uredili hitro in ugodno.

Naš delovni čas odmaševanja otokov je fleksibilen. Zavedamo se da, če se zamaši odtok je potrebno hitro ukrepanje. Čiščenje odtokov Maribor Ptuj  se poskuša odzvati kar najhitreje kar se lahko. Tudi ob sobotah in nedeljah. Čiščenje odtokov Maribor Ptuj je pravi naslov za čiščenje odtočnih cevi.

Odtoke čistimo po vsej Podravski regiji. Čiščenje odtokov opravljamo v Mariboru, Ptuju, Ormožu, Lutomeru…

Odtoke čistimo na področju Ptuja in širše okolice ter na celotni Podravski regiji. Pokličite nas 040 704 855

Odtoke čistimo na področju Ormoža in širše okolice ter na celotni Podravski regiji. Pokličite čiščenje odtokov Ptuj na 040 704 855 in odpravili bomo vašo težavo

Odtoke čistimo na področju Ljutomera in širše okolice le tega. Pokličite nas na 040 704 855 in odpravili bomo vašo težavo. 

Vhp storitve Zorjan k.d.
Tel: 059/921-555
Gsm: 040/704-855